lamatepec, stále aktivní sopka na západě země, poskytuje nejen bohatou a úrodnou půdu, ale také mikroklima se suchými zimami a teplým létem v zemi ovládané tropickým počasím. Není divu, že káva byla široce pěstována již v 19. století a po léta poháněla salvadorskou ekonomiku. A teď si můžete užít tuto jedinečnou kávu i vy! Více
Stále aktivní sopka na západě země, Ilamatepec, není.
poskytuje nejen bohatou a úrodnou půdu, ale také mikrokli-
se suchými zimami a teplým létem v zemi, kde převládá teplá půda.
s tropickým počasím. Není divu, že káva byla široce rozšířena
pěstována již v 19. století a poháněla salvadorský průmysl.
ekonomiku po celá léta.
Sociedad Cooperativa de Cafetaleros de San José La Majada
de R.L.) byla založena v roce 1967 v Los Naranjos, v Son-
sonate. Družstvo bylo založeno na podporu pěstování kávy
pěstitelům z této oblasti lépe překonávat rizika spojená s pěstováním kávy.
- jako je špatná úroda nebo choroby způsobené škůdci - a jejich finanční důsledky.
a jejich následky. V průběhu let se spolupráce mezi členy a také
silná podpora v oblasti vzdělávání pomohla vybudovat důvěru farmářů.
a rozšířit dosah družstva.
Na západních svazích Santa Any nyní 600 členů pěstuje
kávu pod stinnými stromy a dodávají zralé třešně do družstva.
ke zpracování.
JSME 1. PRAŽÍRNOU NAŠEHO REGIONU
KTERÁ ZÍSKALA CERTIFIKÁT KLADENSKO-SLÁNSKO Regionální produkt
Káva | Zrnková |
---|---|
Pražení | Střední |
Proces | Washed |
Cupping Score | 83+ |
Hodí se na | Espresso, Filtr, French Press |
Tělo | Střední |
Acidita | Střední |
Tóny | Čokoláda, Grep, Černý čaj |

Filtrovaná káva, jak na ní
Filtr není žádná věda, ale je potřeba se zaměřit na několik detailů. My vám pomůžeme s přípravou. Čtěte v článku...

Jak na espresso doma?
Chcete si připravit doma skvělé espresso? Tady máte rychlý návod jak na to!

Jsme první pražírna s certifikací regionální produkt
Nově se můžeme jako první pražírna pyšnit certfikací Regionální produkt KLADENSKO-SLÁNSKO.