Objednávky vyřizujeme do 5.12. Po tomto datu budou objednávky přijímány, ale jejich vyřízení proběhne až po 6.1. 2025

Brazil - Fazenda Piedade - Váha: 1000g

Populární Espresso
1 bod do věrnostního systému

Cena
850 Kč


Kód produktu
BRA-FAZ-2

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Skladem I 2-3 dny dodání
ks

Káva z brazilské farmy Fazenda Piedade v regionu Campestre, Região Vulcânica A South of Minas. Farma se rozkládá na 272 hektarech, kde její zakladatel Hélio de Godoy Tavares začal příběh udržitelného farmaření s využitím moderních technologií. Káva z této oblasti je vyhledávána pro její kávový profil s nízkou kyselostí a plným tělem s tóny karamelu, čokolády a oříšků. Více

 Vždy čerstvě pražená káva
  100% výběrová arabika
  Rychlé dodání

 Hélio de Godoy Tavares byl stavební inženýr narozený v Riu de Janeiru, který zdědil část
Fazenda Piedade v roce 1968 v horách na jihu Minas.
Pan Hélio zanechal své profese a rozhodl se plně věnovat pěstování kávy,
a po několika letech si ji natolik oblíbil, že začal podnikání rozšiřovat.
také ve vysokých a rovinatých oblastech regionu Cerrado Mineiro.
Díky svým zkušenostem, technickým dovednostem a dobré náladě přeměnil pozemky na velkolepý podnik.
moderní referenci. Hélio vždy myslel na pokračování odkazu, a proto povzbuzoval své děti, aby
aby se zapojili do výroby kávy. Syn Júlio a dcery se inspirovali svým otcem,
Luciana, Cláudia a Eunice, se rozhodli vést farmu také. V roce 1986 koupili společnost Fazenda
Três Rios v Cerrado Mineiro a v roce 1994 Fazenda Rubi, čímž zavedli pěstování kávy v těchto oblastech.
pozemky.
Když Hélio v roce 1999 zemřel, jeho vdova a děti pokračovaly v práci, kterou započal.
Mají rodinné vedení, a jak říkají, cílem je udržet udržitelnost obecně,
jak v sociálních otázkách, tak v otázkách životního prostředí. Zdá se, že rodina se neustále stará o investice
do nových struktur a technik pro získání kvalitnější kávy, jako jsou rozšíření teras, lepší vybavení, lepší
vybavení, školení a kurzy pro své spolupracovníky.

Parametry
Káva Zrnková
Pražení Střední
Proces Natural
Cupping Score 83+
Hodí se na Espresso, French Press, Automat
Tělo Plné
Acidita Nízká
Tóny Čokoláda, Oříšek, Karamel